• Kezdőlap
  • Eszközök
  • Vízsugár Megmunkálás, Vízsugár vágógép európából ,Tuobo vízsugár vágó

Előnézet

10

Eszközök

Vízsugár Megmunkálás, Vízsugár vágógép európából ,Tuobo vízsugár vágó

Ft2 738 761

Címkék: vízsugár vágás, water jet cutting machine, víz vágógép, Olcsó vízsugár vágás, Magas Minőségű vízsugár vágógép, Kína víz vágógép Szállítók.


  • SKU: m176
  • Csomag Méret: 11cm x 1cm x 1cm (4.33in x 0.39in x 0.39in)
  • Csomag Súlya: 10.0kg (22.05lb.)
  • Készülék Típus: Készlet

Bestsellereket

Leírás

Vízsugár Megmunkálás, Vízsugár vágógép európából ,Tuobo vízsugár vágó

Bevezetés vízsugár vágógép

CNC vízsugaras három részből áll: - Ultra-magas nyomású vízsugár generátor (magas nyomású szivattyú),Numerikus vezérlésű feldolgozás platform,Víz forgácsoló CNC vezérlő rendszer.

Működési Elv

Vízellátás elsősorban a hidraulikus nyomás,Az alapvető folyamat

1. A magas teljesítményű motorral hajtott olaj szivattyú, ami a magas nyomás a hidraulikus olaj.

2. Hidraulikus olaj a turbófeltöltő, át a dugattyús indítvány körül a víz nyomása, ha a nyomás keresztül elektronikus irányú vezérlő szelep, állítsa be a bejegyzést, víz, olaj, oly módon, hogy teljes a víz nyomása.

3. Miután nyomás magas nyomás víz tárolása az akkumulátor, készen arra, hogy biztosítják az egyenletes, magas nyomású vízzel vágás.

4. Akkumulátor, valamint a kapcsolatot a le a fejjel egy nagy nyomású cső, magas nyomású víz kés a pneumatikus kapcsoló, magas nyomás át a vizet ruby fúvóka, akkor át homok cső fúvóka gép, vágófej a homokba, a cső csatlakozik a homok kúp számíthatnak arra, hogy a vízsugár, amikor a negatív nyomás, automatikus be a homok.Ezt fel lehet használni, hogy vágja el a víz.Ugyanakkor át numerikus vezérlő szoftver, ellenőrzési vágófej az X tengely, Y tengely mozgását.

Alkalmazott tartomány

A gép a képet

A paramétereket a gép

Különböző anyagok a forgácsolási sebesség

Vízsugár vágógép PK plazmavágó gép,Vezeték vágógép,Laster vágógép

Feldolgozás minta vízsugár vágógép Ez az ár csak az ár a kiegészítők, a pontos árat kérjük, lépjen kapcsolatba az érintett személy !

További információk

  • Modell Száma: TB-1530
  • CNC, vagy Nem: CNC
  • Név: Koptató Waterjets
  • Állapot: Új

Vélemények (0)

Mondd el a véleményed

12345

Ft32 983 Ft31 334

Eszközök

CSJ400A Asztali Fűrész Gép, Multi - funkcionális Faipari Szerszámok Húzza Virág Faragott Virágot Vezeték Görbe Fűrészek 220v 120 W

CSJ400A Asztali Fűrész Gép, Multi - funkcionális Faipari Szerszámok Húzza Virág Faragott Virágot Vezeték Görbe Fűrészek 220v 120 W Megjegyzés : ha a csomag megérkezett, hogy a vámhatóság ,kérjük, fizetni a adó -, illetve vegye fel a csomagot ,nem vagyunk felelősek egyéb vám vagy behozatali adó ha a hely távoli ,akkor

Ft14 725 Ft9 276

Eszközök

117pcs Balkonok 3d modell STL megkönnyebbülés cnc STL formátum Balkonok Megkönnyebbülés Modell STL Router Gravírozó ArtCam

117pcs Balkonok 3d modell STL megkönnyebbülés cnc STL formátum Balkonok Megkönnyebbülés Modell STL Router Gravírozó ArtCam Megjegyzés: A képek azt mutatják, hogy a modell a minőségi,fizetés előtt,kérjük, gondolja át. Formátum : STL Fizetés után,kérem, hagyjon e-mail címet,akkor elküldjük az e-mail cím 1-2days.(Mert a vatera piacterén

Csatlakozz A Hírlevél