• Kezdőlap
  • Tápegységek
  • Tangda Vas por mag T50-28 OD*ID*HT 13*7.5*5 11.5 mm nH/N2 22ue Vas por core Ferrit Toroid Mag toroid szürke zöld

Előnézet

10

Tápegységek

Tangda Vas por mag T50-28 OD*ID*HT 13*7.5*5 11.5 mm nH/N2 22ue Vas por core Ferrit Toroid Mag toroid szürke zöld

Ft7 512

Címkék: por vasmag, toroid mag, toroid ferritmag, Olcsó por vasmag, Magas Minőségű toroid mag, Kína toroid ferritmag Szállítók.


  • SKU: m1069
  • Csomag Súlya: 0.3kg (0.66lb.)
  • Csomag Méret: 23cm x 18cm x 5cm (9.06in x 7.09in x 1.97in)
  • Készülék Típus: sok (40 db/lot)

Bestsellereket

Leírás

Figyelem: ez a fajta mágneses gyűrű nem egy mágnes, ez nem mágneses. a vas nem lehet adszorpciós.

Kiemeli: vas erőmű Foglalt fluxus vonalak epoxy gyanta

Anyag Jellemzői:

vas por core egyfajta puha magerntic anyag, amely tagjai vas por szigetelő anyag.Miután szigetelő kezelés,a vas por nyomnak szükséges méretét, alakját, majd megy throuth a fűtés,bevonat néha.Az egyenletesen elosztott gap belül a vas por mag a fő jellemzője.

Jellemzők:

A maximális üzemi hőmérséklet toroid mag van 150oC.

A toroid mag epoxy gyanta minimális 500V AC bontásban.

A toroid alakú biztosítja a jó mágneses fluxus csatlakozásnak alacsony a szórt fluxus szivárgás,

A magassága a toroid alakú (is említett "vastagsága") könnyen változhat, nem igényel szerszámok változások

Alkalmazások:

1.Ez a toroidok termékeket kínál egy egyszerű, kompakt megoldás, hogy induktor, párosított-induktor javítása. RF áramkörök, EK tápegység tekercsek, motorok dimmer vezérlő szűrők.

2.Már felhalmozott bőséges tapasztalatok, valamint a létrehozott stabil, hiteles üzleti kapcsolatok világszerte. Gazdag tapasztalattal foglalkozunk minden típusú legyen az kicsi vagy nagy parancs, az általunk kifejlesztett kiterjedt kapcsolatok, sok helyi, mind a nemzetközi árufuvarozási szervezetek. Következésképpen, képesek vagyunk szállítani az árut, biztonságosan, megbízhatóan, hogy szinte bárhol a világon

-2/-14 Anyagok

Az alacsony áteresztőképességű ezeket az anyagokat eredményez alacsonyabb működési AC fiux sűrűsége, mint a többi anyag további gap-veszteség.A -14 Anyag hasonló -2 Anyag valamivel magasabb, permeabilitás.

-8 Anyag

Az anyag alacsony core elvesztés, valamint a jó linearitás alatt nagy elfogultság körülmények között,Egy jó magas frekvenciájú anyag.A legmagasabb költség, anyag.

-18 Anyagok

Az anyag alacsony core veszteség hasonló a-8Material nagyobb áteresztő képesség, alacsonyabb áron.Jó DC telítettség jellemzők.

-19 Anyagok

Egy drága alternatív hogy a -18 Anyaga azonos permeabilitás, illetve kissé magasabb alapvető veszteségek.

-26Materials

A legnépszerűbb anyag.Ez egy költséghatékony általános célú anyag, amely hasznos a legkülönbözőbb power conversion vonal szűrő alkalmazások.

-28/-30 Anyagok

A jó linearitás,alacsony költségű,valamint viszonylag alacsony áteresztőképességű ez az anyag, hogy a népszerű, nagy méretű, nagy teljesítmény UPS, megfullad.

-33/-34/-35 Anyagok

Egy olcsó alternatív a -8Material alkalmazások, ahol magas frekvenciájú core veszteség nem kritikus.Jó linearitás nagy elfogultság.

-38Materials

A magas mágneses permeabilitás, egy alacsony költségvetésű alternatív-a -26Material.Ez a legjobb választás a lineáris frekvencia alkalmazása.

-40Materials

A legkevésbé drága anyag.Ennek jellemzői nagyon hasonlóak, hogy a nagyon népszerű -26 Anyag.Népszerű, nagy méretben.

-45Materials

A legmagasabb permeabilitás Anyag.Egy nagy áteresztőképességű alternatív hogy-még 52 Anyag, enyhén magasabb alapvető veszteségek.

-52Materials

Az anyag alacsonyabb core veszteség nagy frekvencián ugyanazt a permeabilitás, mint a -26 Anyag.Nagyon népszerű a magas frekvenciájú fojtó tervez.

További információk

  • Modell Száma: vas erőmű

Vélemények (0)

Mondd el a véleményed

12345

Ft2 656 Ft1 729

Tápegységek

100 2W10 2A 1000V Híd Egyenirányítóval 1A 1000V

Garancia 365 nap garancia Hibás tételek kell jelenteni, valamint visszatért a garanciális időn belül ( kell a jó condiction), valamint pls lista nekünk, amit a defecit van ,szintén a rendelés számát , így tudjuk repale új elemek belül a lejárt szavatosság Fizetési elfogadjuk, Alipay , a Nyugati Unió , TT ,Paypal, Ha elküldi a megrendelést ,pls fizetni a rendelést

Csatlakozz A Hírlevél